АБ Глобал Логистик

Живееме во време на брзи промени, пазар на отворен пристап и динамична трговска рамнотежа.
Сакате брза, навремена и безбедна пратка?

Дозволете ни да ја добиеме вашата доверба и да бидеме ваш сигурен партнер во транспортниот сектор.
Кога логистиката е добра

Вашиот бизнис е уште подобар

Линијата помеѓу нередот и редот лежи во логистиката
Контакт

+389 70 222 311
+389 70 383 700
+389 71 290 800Работни часови

Пон-Пет 08:00 – 17:00
Саб 08:00 – 17:00Локација

Индустриска зона 40, 1480
Гевгелија, Македонијаgumi-e1598388071980.png


Потпирајќи се на точно ориентираниот маркет, насочен кон истражување и развој дополнет со строга контрола на квалитетот, маркетинг на звук и совршен сервисен систем, АUFINE е компанија посветена да обезбеди најдобри пневматици со врвна услуга и најдобар бренд во светот.Официјални застапници на брендот пневматици – АUFINE
Што се може да направиме за вас


Брз и ефикасен транспорт

Преку нашето долгогодишно искуство нудиме:
• Ефикасен меѓународен транспорт
• 28 товарни возила
• Професионална комуникација со клиентиТранспортни возила со ладилна опрема

Превозен метод специјализиран за транспорт на храна и други производи кои се осетливи на висока температурата.Целосно CMR осигурување

Ви го нудиме потребното осигурување за вашите пратки да стигнат безбедно и навремено без разлика од дестинацијата или големината на пратката. Оваа услуга и дава на вашата компанија силна финансиска заштита.24 часовно следење на вашата пратка

Дознајте до каде е товарното возило со вашата пратка во секој момент со помош на GPS уред


01.012345601234501234567890

ДОСТАВЕНИ ПРАТКИ

0123.01234501201234567890.012345678900123456789001234567890

ПОМИНАТИ КМ ГОДИШНО

0123450123456789001234567890

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ


Стратешки

Цели

АБ Глобал Логистик се стреми кон зголемување на профитот, продолжување на растот и развојот на организацијата и проширување на дејноста.

Сето ова не прави стабилен и доверлив партнер ориентиран кон долгорочна соработка.

fiata

Имате прашања?

Ќе добиете одговор што е можно поскоро

АБ Глобал Логистик


☎ Моб: +389 70 222 311
☎ Моб: +389 70 383 700
☎ Моб: +389 71 290 800
✉ E-mail: office@ablogistics.mk

Социјални мрежи