Сам можеш многу малку но

ЗАЕДНО МОЖЕМЕ МНОГУ ПОВЕЌЕ ДА НАПРАВИМЕБарање за Транспорт

  Начин на испорака*

  УвозИзвоз

  Вие сте*

  ИспраќачПримач

  Лице за контакт*:

  Компанија:

  Поштенски код*:

  Место*:

  Земја*:

  Телефон*:

  E-Mail*:

  Испраќач/Примач*

  Лице за контакт:

  Компанија*:

  Поштенски код*:

  Место*:

  Земја*:

  Телефон:

  E-Mail:

  Тип на пратка*

  Тип на пратка:

  Вкупна тежина (Kg)*:

  Димензии на пратка

  Информација за димензија:

  Димензии на пратка:

  Услови на испорака

  Место:

  Опасни Материи

  Забелешка  АБ Глобал Логистик


  ☎ Моб: +389 70 222 311
  ☎ Моб: +389 70 383 700
  ☎ Моб: +389 71 290 800
  ✉ E-mail: office@ablogistics.mk

  Заследете Не

  Имате прашања?

  Ќе добиете одговор што е можно поскоро