На вистинското место сте

НАШИТЕ УСЛУГИ


СЕ ШТО ВИ НУДИМЕ


Кога зборуваме за брз и ефикасен превоз, тоа е повеќе од само пренесување товар од едно до друго место. Дигитализацијата во рамките на транспортот и логистиката значи беспрекорна услуга на нашите клиенти, видливост во синџирот на снабдување и водење поефикасна работа. Ние ќе се погрижиме за сето тоа, на секој чекор по патот.

DSC_8981-640x480.jpg

Релации

Од и кон Европа, како и Србија, Бугарија, Грција и ТурцијаDSC_8811-640x480.jpg

Флота

• 18 товарни возила
• Долгогодишно искуство
• Брзи и ефикасни транспортни операцииDSC_8708-640x480.jpg

Доверба и безбедност

• 24 часовно следење на возила со GPS уреди
• целосно CMR осигурувањеБРОШУРА 2019

Погледни брошура на компанија за 2019 година

СЕ ШТО ВИ НУДИМЕ


Имаме сервис за камиони и сите видови на комерцијални возила. Услуга што ги контролира и сервисира сите возила во сопственост на AB Global Logistics, но исто така вршиме и контрола и услуга за други компании.


• Поправка на системот за сопирање
• Поправка на предниот дел
• Поправка на системот за врзување (поправка и промена на изворот, промена на торзионите оски, промена на амортизерите)
• Поправка на менувач, кардан и диференцијал
• Промена на маслото и филтрите
• Промена на комплетот кумли (корпа / ламела / флопер)
• Поправка на системот за ладење
• Менување на ребрата и ременките
• Промена на линеарни и тензични шипки
• Поправка на мотор
• Дијагностика и поправка на системот за вбризгување гориво
• Дијагностика и поправка на електрична инсталација
• Корекција на сигнализација


fiata

Имате прашања?

Ќе добиете одговор што е можно поскоро

АБ Глобал Логистик


☎ Моб: +389 70 222 311
☎ Моб: +389 70 383 700
☎ Моб: +389 71 290 800
✉ E-mail: office@ablogistics.mk

Социјални мрежи