Официјални застапници на брендот

пневматици – АUFINE


Oриентирајќи се кон истражување и развој насочено кон пазарот, строгата контрола на квалитетот, звучниот маркетинг и совршениот систем на услуги, AUFINE е посветена на обезбедување најдобра гума, најдобра услуга и вредна марка на светот.

Главните производи на AUFINE вклучуваат радијални гуми за камиони и автобуси, гуми за патнички автомобили, кои ги поминале DOT, ECE, REACH, ISO9001, S-MARK, CCC, GCC, BIS, SMARTWAY, INMETRO, SASO, SONCAP, LATU, NOM сертификатите. AUFINE дистрибутивната мрежа на гуми е распространета низ 130 земји низ Европа, Америка, Азија, Африка и Океанија.

Придржувајќи се кон мисијата да им донесе сигурност, удобност и задоволство на возачите ширум светот, AUFINE се обврзува на иновации и надградба на производите како срцето на претпријатието. Покрај тоа, AUFINE има стандарден процес на развој на системот и независно истражување и способност на производство да развива гуми со високи перформанси со широка основа, низок пресек и низок шум.
Видови на Пневматици


Conqueror-AF717-320x320.jpg

Conqueror AF717

Aufine Conqueror AF717 – Пневматици за камиони за автопати Аufine Conqueror AF717 е поставен на предната и задната оска на камиони и танкери за нафта. Tестиран независно, гумата гарантира ефикасност на горивото и бескомпромисна издржливост.

Пневматиците Aufine Conqueror AF717 се претставени добро на влажен пат, имаат одлична отпорност на тркалање и стабилна насока. Покрај тоа, гумата обезбедува зголемена удобност на звукот.

Aufine камионски гуми се произведуваат врз основа на иновативни технологии во современите фабрики кои веќе не се инфериорни во однос на јапонското или германското производство.energy-adr3-320x320.jpg

Energy ADR3

Aufine Energy ADR3 е пневматик со оска на погонот во целата сезона, произведен во Кина.

Aufine Energy ADR3 е една од најдобрите гуми на пазарот во однос на вредноста на парите.

Гумите Aufine Energy ADR3 се користат на погонската оска на комерцијалните возила. Ширината на профилот на гумата е 295 mm. Висина на профилот – 80%. Работ на гумата Aufine Energy ADR3 е 22,5 инчи. Индекс на брзина на гуми – М (150 км / ч). Индекс на оптоварување за единечна инсталација – 154 (3750 кг). Индекс на оптоварување во тандем – 151 (3450 кг).

Целосезонската гума за камиони Aufine Energy ADR3 се претставени добро кога се работи на земјина површина и кога се вози по асфалтна површина.energy-atr2-320x320.jpg

Energy ATR2

Aufine Energy ATR2 е цела сезонска гума за камиони за приколки и полуприколки произведени во Кина. Пневматиците се произведуваат и продаваат во една стандардна големина – 385 / 65R22.5. Тие имаат универзален модел на шара, идеален за сите видови површини на патот.

Главните карактеристики на гумата Aufine Energy ATR2 се високата отпорност и широка површина на гумата. Длабочината на шарата на гумата за приколка и полуприколка Aufine е 16,5 mm. Купувањето гуми на Aufine Energy ATR2 е поддржано од многу возачи на камиони ширум светот.

Ниската цена на производот е особено привлечна. Целиот процес на производство на гуми е строго контролиран и тестиран, така што нема потреба да се грижите за квалитетот на гумите Aufine. Во сите фази на производство, Aufine се обидува да го минимизира штетниот отпад, а со специјално развиените модели ја намалува потрошувачката на гориво.
Оттука, производите на Aufine се економични и еколошки. Ако одлучите да купите гума Aufine, ќе го направите вистинскиот избор што ќе ви заштеди пари и ќе ја зачува околината во вашиот регион.galaxy-327-320x320.jpg

Galaxy AF327

Aufine Galaxy AF327 се пневматици за камиони за автопати.

Aufine Galaxy AF327 е поставен на задните оски на камиони и цистерни за гориво. Двојниот слој на гумениот состав помага да се оптимизира температурата на гумата и ја штити гумата од прегревање. Длабоките и широки жлебови обезбедуваат одлична дренажа во текот на целиот животен век на гумите.

Гумите Aufine Galaxy AF327 се однесуваат воодушевувачки на влажниот автопат, имаат добра отпорност на тркалање и стабилност на патот.


Телефонски Броеви

Побарајте повеќе информации на следниве броеви:

+389 70 366 674

+389 70 222 311

+389 72 222 311


ablogistics_aboutus_circle-320x320.jpg

fiata

Имате прашања?

Ќе добиете одговор што е можно поскоро

АБ Глобал Логистик


☎ Моб: +389 70 222 311
☎ Моб: +389 70 383 700
☎ Моб: +389 71 290 800
✉ E-mail: office@ablogistics.mk

Социјални мрежи