КАКО ДА НЕ ПРОНАЈДЕТЕ?
Име (задолжително)

Email (задолжително)

Предмет

Порака

Контакт

+389 70 222 311
+389 70 383 700
+389 71 290 800


Работни часови

Пон-Пет 08:00 – 17:00
Саб 08:00 – 17:00


Локација

Индустриска зона 40, 1480
Гевгелија, Македонија

fiata

Имате прашања?

Ќе добиете одговор што е можно поскоро

АБ Глобал Логистик


☎ Моб: +389 70 222 311
☎ Моб: +389 70 383 700
☎ Моб: +389 71 290 800
✉ E-mail: office@ablogistics.mk

Социјални мрежи